Det gode møtet

Det er vitenskapelig påvist at de som har god kontakt med venner og kollegaer, får et lengre og lykkeligere liv. Hos oss legger vi forholdene til rette for det gode møtet mellom deg, dine venner, kolleger eller forretningspartnere. De historiske omgivelsene, den intime atmosfæren og den gode maten her på Seljord Hotell er med på å styrke samholdet og gir deg og dine en felles opplevelse av noe godt. Vi kan skreddersy oppholdet ditt etter ditt ønske.

Vi tilbyr to moderne møterom, et mindre møterom med tradisjonell innredning. Her kan dere få til gode møter i tiltalende og rolige omgivelser. Det er plass opptil 30 personer, ut fra hvilket oppsett som ønskes. Vi kan skreddersy et opphold etter deres ønske. Det gode møte kan bestilles som en standardpakke med fullpensjon eller som dagsmøte.

Lei ditt eget hotell i Telemark

Vi kan tilby dere å ha hele hotellet alene til deres arrangement. Dette er ideelt til konferanser, kurs, møter, messer, bryllup, selskaper og lignende arrangementer, og kan gjennomføres etter deres ønsker.

Ta kontakt!

Vi tar gjerne en uforpliktende prat rundt ditt arrangement, dine ønsker og behov og tidspunkt. Sammen lager vi en unik opplevelse for deg og dine gjester.

Kontaktskjema
Share This